Konferenciák

Március 2018
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Partnereink

ECA_new_logo.jpgITSMF-logo.pngIsaca.pngTL_logo2.jpgforrester-RGB_logo-tag-horizontal-white_background.pnglogo-inforum_png.pngnjszt_kis.png

Szervezet

 

A Szövetség szervezete a Közgyűlésből, Elnökségből és a Titkárságból áll. A Szövetség legfőbb irányító szervezete a Közgyűlés, mely a tagok összességéből áll. A Közgyűlésen a Szövetség valamennyi tagja - képviselője útján - tanácskozási és szavazati joggal részt vehet.

Az Elnökség tagjait a Közgyűlés titkos szavazással választja két éves időtartamra. A Szövetség Elnöksége általában havonta ülésezik, üléseit az Elnök hívja össze, határozatait a jelenlevők egyszerű szavazati többségével, nyílt szavazással hozza.

Az Elnök gondoskodik a Szövetség hatóságokkal, szervezetekkel és harmadik személyekkel történő kapcsolattartásáról, valamint képviseli a Szövetséget, rendelkezik a bankszámla felett.

Az Elnökség:

 

Takács Tibor

elnök

Strausz György

alelnök

 
Elnökségi tagok:      

Nagyné Agárdi Györgyi

Fritsch Róbert

 

Bödör László

Knuth Ábel

 

A Titkárság a Szövetség operatív végrehajtó szervezete, amely a közgyűlések és elnökségi ülések között viszi az ügyeket, végrehajtja a kitűzött feladatokat, gondoskodik a Közgyűlés, illetve az Elnökség üléseinek összehívásához és lebonyolításához szükséges feltételek megteremtéséről, előkészíti az éves munkatervet, költségvetését, az ülések anyagait. Figyelemmel kíséri, illetve koordinálja Közgyűlés és az Elnökség határozatainak érvényesítését, gondoskodik az Elnökség működési feltételeinek biztosításáról. A Szövetség éves munkatervében foglalt feladatait a tagok szakértőiből álló munkacsoportok végzik el, szükség esetén alvállalkozók bevonásával.

     
Felügyelő bizottság Kertészné G. Eszter Tiszteletbeli tag
  Papp Tibor Díjbeszedő
  Tóth János Parlament
     
     
     

 Ügyvezető titkár:  Fainné Lacsny Éva