Konferenciák

Március 2018
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Partnereink

ECA_new_logo.jpgITSMF-logo.pngIsaca.pngTL_logo2.jpgforrester-RGB_logo-tag-horizontal-white_background.pnglogo-inforum_png.pngnjszt_kis.png

Legyen Ön is szervezetünk tagja!

Van Magyarországon egy szervezet, amely a CIO-kat tömöríti, s amelybe Önt is Várjuk!

A Magyarországi Vezető Informatikusok Szövetségebe invitáljuk Önt.

A VISZ, a magyarországi vállalatoknál dolgozó vezető informatikusokat tömörítő nonprofit egyesület, amely 1997 óta támogatja a hazai CIO-k munkáját.

Miért jött létre?

Úgy véljük, a magyar informatikai piacon szükség van egy olyan társadalmi szervezetre, amely képviseli az informatikai eszközöket, rendszereket és szolgáltatásokat működtető vállalatok és intézmények érdekeit. Tevékeny szerepet vállal az informatikai szektor szereplői közti érdekegyeztetésben, a közös vélemény kialakításában. Egy olyan társadalmi szervezet, amelyik az informatikai megoldások alkalmazóinak szempontjából támogatja az informatikai kultúra általános fejlődését és terjesztését.

Mit nyújt?

Mindenekelőtt rendszeres kapcsolatot azokkal az Önhöz hasonló feladatokat ellátó, hasonló problémákkal szembe kerülő kollégákkal, akiktől kérdezhet, akik kel megoszthatja tapasztalatait, akikkel együtt gondolkodhat.

A havi rendszerességgel megtartott összejövetelek a közös gondolkodást segítik. A workshopokon olyan előadásokat hallgathat meg, melyek mondanivalóit mindennapi munkájában tudja kamatoztatni. Olyan szakmai kapcsolatrendszert alakíthat ki, melynek révén olykor több évtizedes szakmai tapasztalaton alapuló, hasznos információkhoz juthat. Emellett kedvezményesen részt vehet minden szakmai rendezvényen,melyet szervezetünk támogat, s melyek fókuszában a hazai CIO-k állnak.

Ezeken a fórumokon olyan ismeretekhez juthat, melyeket a napi gyakorlatban is használhat, és segítségükkel növelheti cégénél az IT hatékonyságát. Megalapozott érveket kaphat fejlesztésekhez, új ötleteket a folyamatok racionalizálásához, korszerű módszereket szervezete irányításához, a VISZ-en keresztül pedig nemzetközi kitekintést.

Jöjjön el, vegyen részt eseményeinken!

Találkozzunk minden hónap utolsó szerdáján!


Egyéb programok:

- gyárlátogatások
- Visz sport ( futás, síelés)
- programozó táborok

 

Minden év júniusában írjuk ki az Év CIO-ja pályázatot. A pályázat célja, hogy felhívja a figyelmet az informatikai vezetők tevékenységének fontosságára, valamint a díjjal elismerje az évek során kiemelkedő teljesítményt nyújtó CIO (Chief Information Officer) munkáját.

 

2017 szeptemberében kiírjuk az Év Informatikai Oktatója Díjának pályázatát.

A díjra olyan felsőfokú oktatási intézmény küldhet be pályázatot, amelyben főállású oktatókkal folyik informatikusképzés. A VISZ a szakmai díjjal elsősorban a pályázó oktatók közvetlen oktatási tevékenységének erkölcsi-anyagi elismeréséhez kíván hozzájárulni.

 

 

 

Éves tagdíj:

A versenyszférába tartozó cégek esetében 500 000 Ft , költségvetési intézmények esetében 250 000 Ft.

 

Mely összeg tartalmazza az éves rendezvényeinken történő ingyenes részvételi lehetőségeket, az általunk támogatott eseményeken VIP, vagy jelentős kedvezménnyel járó regisztrációkat, továbbképzéseket, konferenciákat.

 

A hasznos szakmai tapasztalatok mellett a tagdíjért cserébe közel 1000 000 Ft-ot takaríthat meg vállalatának!

 

Töltse le belépési nyilatkozatunkat, töltse ki, s küldje vissza elérhetőségeink egyikére.

 

 


Tavaly életbe lépett határozatunk értelmében, lehetőség van félévenkénti tagdíj fizetésre is!

 

Csatlakozzon hozzánk!